Lahjoita

Yhdistyksemme toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Tavoitteenamme on mahdollistaa jokaiselle jäsenellemme yhtäläiset mahdollisuudet osallistua leireille ja muihin yhdistyksemme järjestämiin tapahtumiin. Näinollen emme peri jäseniltämme jäsenmaksua ja pyrimme järjestämään leirit ja koulutukset ammattitaitoisten opettajien voimin, ilman osallistumismaksua. Toiminnan tavoite on kasvattaa orkestereiden yhteisöllisyyttä, tuoda nuorisopuhallinorkesteritoimintaa näkyvästi esille ja tukea nuorten puhallinorkesteriharrastusta. Tämä vaatii hyvää taloudellista selkänojaa, jota saamme talkootyön, avustusten ja lahjoitusten kautta.

Tällä hetkellä yhdistys hakee avustuksia ja lahjoituksia osallistumiseen Puolustusvoimien Megashow kiertueelle, joka järjestetään syksyllä 2023. Kiertueelle osallistuminen vaatii kuljetuksia, majoituksia, ruokailuja ja harjoituksia varten normaalin toiminnan lisäksi ylimääräistä rahoitusta.

Voitte tukea yhdistyksen toimintaa tekemällä lahjoituksen tilisiirrolla oheisilla tiedoilla

Saaja: Kotkan Nuoriso-orkesteriyhdistys ry.
Tilinumero: FI26 5172 0220 2580 58
BIC: OKOYFIHH

Viestikenttään viesti: Lahjoitus <lahjoittaja>

Esimerkiksi: Lahjoitus Matti Meikäläinen

Keräyksen tiedot


Pienkeräyksen järjestäjä: Kotkan nuoriso-orkesteriyhdistys ry, (0864468-7)
Pienkeräysluvan numero: RA/2022/1532
Yhteystiedot: info@nuoriso-orkesteri.fi
Keräyksen ensisijainen käyttötarkoitus:

Keräyksellä kerätään varoja Kotkan ja Haminan nuoriso-orkesterin osallistumiseen Puolustusvoimien Megashow kiertueelle 2023. Osallistuminen edellyttää majoittumisia, ruokailuja, kyydityksiä, sekä harjoitusleirin järjestämistä. Tavoitteena on mahdollistaa osallistuminen kaikille nuorille jäsenillemme taloudellisista taustoista riippumatta. Keräys on osa varainhankintakampanjaa, jossa haetaan avustuksia ja tukea kiertueelle osallistumisen järjestämiseksi. Riittävällä rahoituksella varmistetaan osallistumisen maksuttomuus.

Keräyksen toissijainen käyttötarkoitus:

Keräyksen toissijainen kohde on nuorten puhallinorkesterileirin järjestäminen. Yhdistys järjestää vuosittain taloudellisen tilanteen niin salliessa puhallinorkesterileirejä jäsenilleen. Leirit ovat maksuttomia jäsenille, tavoitteena että kaikilla on mahdollista osallistua.